Bibliografie

Welkom in onze bibliografie. Hier vind u lijsten met literatuur, artikelen, nieuwsbrieven en website's met extra informatie over Raja-Yoga. U kunt hier ook de boekenlijst voor onze cursussen vinden.

Welkom in onze bibliografie. Hier vindt u lijsten met literatuur, artikelen, nieuwsbrieven en website's met extra informatie over Raja-Yoga. U kunt hier ook de boekenlijst voor onze cursussen vinden.

De Academie heeft ook een uitgebreide eigen bibliotheek over allerlei onderwerpen rondon Yoga waar leden van de Academie gratis gebruik van kunnen maken. 

De Academie maakt veel gebruik van zelf-ontwikkelde en geschreven studieboeken over Yoga. Deze zijn samengesteld en geschreven door grootmeester Klaas Stuive (Yogabrahmacharya). Zo zijn er studieboeken op het gebied van Yoga-filosofie, Yoga-wetenschap en Yoga-technieken. Bij de daarvoor bestemde opleidingen worden ze  aan de studenten beschikbaar gesteld.

 

Literatuur

Hier kunt u een lijst van boeken vinden die het lezen zeker waard zijn! We hebben de boeken ingedeeld in zes niveau's. Op die manier kunt u heel makkelijk een boek van uw niveau vinden.

Publicaties

Onze docenten schrijven zelf ook artikelen en theoretisch publicaties. Deze zijn hier te vinden en te lezen.

Oefeningen

Op deze wijze kun je ook uitproberen of Yoga iets voor jou is. Deze oefeningen zijn op eigen risico en de Academie Raja Yoga is niet aansprakelijk voor ongevallen.

Nieuwsbrieven

Hier kunt uw onze nieuwsbrieven lezen. Onze nieuwsbrief komt niet op vaste tijden uit. Neemt u ook een kijkje in het archief.

Lezingen

Onze docenten houden geregeld lezingen. Deze kunt hier terug vinden en op uw gemak lezen.

Scripties

Onze leerlingen die afstuderen als yoga-docent schrijven scripties, waarvan de samenvattingen hier te lezen zijn.

 

Zoeken

Geef een zoekopdracht

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws