Cursussen

U vindt hier een overzicht van al onze cursussen. Onze cursussen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Cursussen

19.30- 21.00 uur Cursus Mindfulness Therapie voor mannen ONLINE
De cursus Mindfulness ONLINE, is speciaal voor mannen, draagt een therapeutisch karakter en is gebaseerd op Mindfulness Original Based Approach (MOBA). De cursus wordt verzorgd door grootmeester Klaas Stuive en zoals gezegd in bijzonder bestemd voor mannen. Mindfulness of achtzaamheid vindt zijn oorsprong in de klassieke Yoga en Boeddhisme. Het vormt een onderdeel van het achtvoudig Yogapad van Patanjali. Mindfulness wordt al duizenden jaren toegepast vanuit de Himalayatraditie en is door Zenmeester Thich Nhat Hanh weer populair gemaakt. Inschrijving voor minimaal 10 lessen. Tussentijds instroming is dus mogelijk.
10.30 - 12.00 uur Mindfulness Senioren+ NU ONLINE
Oud politieofficier en Grootmeester Klaas Stuive heeft het initiatief genomen om overdag te starten met een doorlopende cursus Mindfulness voor 50+ers in het opleidingscentrum van Stichting Raja Yoga Nederland, Schouwstede 1 in Nieuwegein. Vanwege corona virus gaan we online via skype.
08.45 - 10.00 uur Hatha Yoga
Heerlijk om op de maandagochtend Hatha Yoga te beoefenen als start van een nieuwe week. Iedere maandag om 08.45 uur gaan we vanaf nu ONLINE. Schrijf je nu in. We werken met een 10-strippenkaart. Dus je hoeft niet iedere week! Je kunt direct instromen,
Cursus Mindfulness Therapie voor vrouwen in overgang
NIEUW:
Cursus Mindfulness Therapie voor vrouwen in en na de overgang. Deze cursus Mindfulness draagt een therapeutisch karakter en is gebaseerd op Mindfulness Original Based Approach (MOBA). De cursus wordt verzorgd door Anne Stuive (Yogameester). We werken met een strippenkaart van minimaal 10 strippen.
Cursus Mindfulness voor kinderen
Op woensdagmiddag van 16.00
Kennismaking Raja Yoga
Voor geïnteresseerde groepen verzorgen we graag een kennismaking over Raja Yoga.

Geen voorkennis vereist.
Yoga: Voor Bedrijven
Raja Yoga voor organisaties die op bewuste wijze ziekteverzuim willen terugdringen en de arbeidssatisfactie en -productiviteit van haar wil verbeteren. We werken met een abonnement van 10 lessen (500 euro). De lessen worden gegeven in de middag tussen 14.00 - 17 uur)

Geen voorkennis vereist.
Basiscursus Sanskriet
Sanskriet is een oude, dode taal, welke veel in de Yoga wordt gebruikt. Vooral voor Yoga-docenten is het een must om vertrouwd te raken met deze oer-taal. Start bij voldoende belangstelling.
Basiscursus Thaise Yoga Massage
In een viertal lessen maakt u kennis met de basisbeginselen van de Thaise Yoga massage. Het vindt op een zondagochtend plaats van 13.30-16.30 uur en start zondag 12 februari a.s. De 3 andere data zijn: 12 maart, 9 april en 7 mei a.s.
Basiscursus Ayur Veda
Ayur Veda is het 'zusje' van de klassieke Yoga. Het vult de levenswijze van een Yogi voor een 'gezond leven'aan. De stichting start een basiscursus in september a.s.