Opleidingen

U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Opleidingen

10.00 - 12.30 uur Basisopleiding Hatha Yoga
Op vrijdagochtend geeft de stichting de eenjarige basisopleiding, specifiek gericht op de Hatha Yoga. Deze opleiding is gebaseerd op de klassieke Yogatechnieken uit Hatha Yoga Pradipika, Siva Samhitha en Gheranda Samhitha.De Asana's op die van Iyengar. De opleiding is op de vrijdagochtend van 10.00 uur-12.30 uur. Schrijf u nu in! Start vrijdag 1 september 2017. De basisopleiding wordt gegeven door grootmeester in de Yoga Klaas Stuive. Tussentijdse instroming is mogelijk.
19.30 - 22.30 uur Docentenopleiding Klassieke (Raja) Yoga
Erkend docentschap in de (klassieke) Raja Yoga volgens de eeuwenoude Himalaya-traditie. Voor deelname aan deze opleiding is een basisopleiding Yoga (of vergelijkbaar) gewenst. Tussentijdse instroming mogelijk. Studiegids is opvraagbaar. Start: maandag 28 augustus 2017.
19.30 - 22.00 uur Basisopleiding Raja Yoga
Basisopleiding Yoga met aandacht voor praktische en theoretische verdieping van de Klassieke Yogatechnieken. Tevens wordt in deze basisopleiding stilgestaan bij het integreren van de klassieke Yoga in het dagelijks leven. Start 31 augustus 2017.
10.00 - 12. 30 uur Meesteropleiding Raja Yoga
Meesterschap in Raja Yoga volgens eeuwenoude traditie. Het geeft u de bevoegdheid om docenten te mogen opleiden. U ontvangt een erkende titel van 'Yogameester'. Tussentijdse instroming is mogelijk. Vraag een intakegesprek aan. Start 8 september 2019.
10.00 - 13.00 uur Grootmeesteropleiding in Raja Yoga
De Stichting Raja Yoga Nederland biedt u de mogelijkheid een grootmeester-opleiding in 'Universele Yogawetenschap' te volgen. Na behalen van deze opleiding bent u bevoegd om meesteropleidingen te mogen geven. Deze in Nederland unieke opleiding is erkend door samenwerkende Yogadocenten Nederland-Benelux (SYN). Voorwaarde deelname: docentenopleiding en/of instemming Klaas Stuive. Start bij voldoende belangstelling.
10.00 - 16.00 uur NIEUW Opleiding Yogatherapie (incl.Mindfulness)
Op 1 september 2019 startte Grootmeester Klaas Stuive weer met een nieuwe opleiding tot Yogatherapeut(e). Deze opleiding is gebaseerd op de toegepaste therapeutische technieken uit de klassieke (Raja) Yoga Yoga, esoterische geneeskunde-psychologie en moderne vormen van energetische therapie.

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws