U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

10.00 - 16.00 uur NIEUW Opleiding Yogatherapie

Docent(en)
Anne Stuive-Logeman
Claudia Veltmeijer-Meirelles
Debbie v.d. Heiligenberg
Klaas Stuive
Lion Everding

Toelichting

De huidige opleidingen in Yoga gaan niet diep in op de therapeutische kwaliteiten van Asana's, Pranayama's, Mudra's, Bandha's, Dharana's, Dhyana's, Samadhi's en/of Samyama's. Ook de therapeutische kwaliteiten van Ayur Veda, Mindfulness, Yogamassage, Restorative Yoga wordt niet altijd gekend. Dat geldt ook voor tocu for health, Verder krijgen de fysieke en esoterische geneeskunde en psychologie maar weinig aandacht in de Yogaopleidingen.

Deze nieuwe opleiding voorziet in dit gemis. De opleiding is een must voor Yoga-docenten om zich therapeutisch dieper te bekwamen in deze materie. De opleiding zal voldoen aan de inhoudelijke kwaliteitskriteria van Stichting Raja Yoga Nederland (SRYN) en als zodanig erkend worden als een aanvullende/verdiepende opleiding in de Yoga.

De in totaal worden 9 modules (72 uur) gegeven verdeeld over 1 1/2  jaar door Yoga grootmeester Klaas Stuive MCM en enkele gastdocenten. Kosten voor de totale opleiding zijn: € 1800,=. (in twee delen te betalen). Inschrijving op delen van het programma is mogelijk.

Studiegids op aanvraag. Start  zondag 1 oktober 2017. Deel thema's zijn ook mogelijk.

Data opleiding op zondagen zijn:  7 januari, 4 februari, 15 april, 27 mei en 3 juni 2018, 2 september 2018, 7 oktober 2018, 4 november 2018, 6 januari 2019,  3 februari 2019 en 7 april 2019, dan zijn de examens.

 

Kosten per les
€ 80,00

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws