Workshops

U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Workshops

Masterclass: Upanishads (Yogafilosofie) in België of Ned.
De oude wijsheid is verankerd in de Upanishads, letterlijk 'aan de voeten van de meester'. Grootmeester Klaas Stuive MCM weet door zijn grote Yogakennis de verborgen kennis achter de woorden te ontsluieren. Voor liefhebbers van Yogafilosofie een must om deze masterclass bij te wonen. In ieder geval vindt deze workshop plaats in België op zondag 17 februari 2019. De kosten zijn € 75,00 en duurt van 10.00-16.00 uur. zie voor adres planning. Vanaf Nieuwegein is het een uur rijden naar locatie in België.
Masterclass: Wetenschap van Pranayama
Regelmatig wordt een Masterclass georganiseerd over de Wetenschap van Pranayama in 3 colleges van 3 uur op de derde zondag van de maand. Lokatie Schouwstede 1d in Nieuwegein. Deze masterclass wordt geleid door de Grootmeester in Yoga Klaas Stuive, geïnitieerd in de Himalayatraditie. U kunt u als belangstellende registreren. Bij voldoende belangstelling vindt de start plaats in september a.s
Masterclass: Restorative Yoga
Restorative Yoga is een therapeutisch Yogavorm om vooral langdurige lichamelijke klachten te verhelpen. Maar ook geschikt voor mensen die zich meer willen leren om te ontspannen. Door ontspanning te combineren met ademhaling, rug-houdingen en met gebruik van fysieke hulpmiddelen komen blokkades los en gaat het herstellend vermogen van het lichaam werken. Bij voldoende belangstelling wordt deze workshop in 2018 gepland.

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws