Workshops

U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Workshops

NIEUW Masterclass: Yoga Wetenschappen
Masterclass Yoga Wetenschappen met een praktisch karakter vindt plaats in 8 colleges van 3 uur ( op de derde zondag van de maand. Start zondag 15 september (iedere derde zondag van de maand van 10.00 - 13.00 uur) Locatie Opleiding-centrum, Schouwstede 1d in Nieuwegein. Eigen parkeerplaats aanwezig. Deze Masterclass wordt geleid door de bekende Grootmeester in Yoga Klaas Stuive MCM, onder andere geïnitieerd in de Himalayatraditie. U kunt u inschrijven via de site. Geadviseerd wordt alle 8 colleges te volgen. Minimale deelname 4 colleges.
NIEUW Masterclass: Restorative Yoga
Restorative (helende) Yoga is een therapeutisch Yogavorm om vooral langdurige lichamelijke klachten te verhelpen. Maar ook geschikt voor mensen die zich meer willen leren om te ontspannen. Door ontspanning te combineren met ademhaling, rug-houdingen en met gebruik van fysieke hulpmiddelen komen blokkades los en gaat het herstellend vermogen van het lichaam werken. Bij voldoende belangstelling wordt deze workshop in 2020 gepland.
SYN Voorjaarsdag op 23 februari 2010
Zondag 23 februari organiseren SYN en onze Stichting een voorjaarsdag retraite te Nieuwegein, Schouwstede 1. Het thema is: in de kracht van de stilte. Het programma en kosten worden binnenkort bekend gemaakt.

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws