Nieuws

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht
Oudere nieuwsberichten

Nieuws van juli

01/07

Syn-congresdag 26 september

SYN Congresdag 26 sept 2020. On-line
Er zullen 2 lezingen gehouden worden en in de pauze is er gelegenheid om bij te praten.
10.00 uur Aafke de Geus-Zijp: Het geheim van de Mudra's
13.00 uur Klaas Stuive: De kracht van de Stilte

Opgeven via: voorzitter@syn-org.nl

Ik stuur jullie dan een factuur toe van € 20,00; na het betalen van deze factuur, ontvang je 23 sept een zoom-link van ons, zodat je aanwezig kan zijn op ons congres.

Met vriendelijke groeten,
Aafke de Geus-Zijp
Klaas Stuive

01/07

SYN-retraite 19 februari tot 21 februari 2021

De retraite vindt plaats van vrijdagmiddag 19 februari tot zondagmiddag 21 februari 2021.
Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening. We hebben daarvoor een geschikte ruimte en omgeving gevonden in een voormalig klooster De Beukenhof te Biezenmortel (noord Brabant). SYN biedt deelnemers daar de gelegenheid om in een groep gedurende een aantal dagen intensief te mediteren, yogakennis uit te wisselen en gezamenlijk oefeningen te doen. De retraite staat onder begeleiding van Yogabrahmacarya Klaas Stuive MCM en Lion Elverding. Samen met Yogesvaracarya Aafke de Geus-Zijp en Anne Stuive biedt SYN de deelnemers een interessant programma aan. Zo hebben we in het programma ruimte ingebouwd voor Raja Yoga, Hatha Yoga, Restorative Yoga en lezingen, maar ook voor een wandeling in de prachtige tuin van het klooster. Een uitgewerkt programma zal nog volgen.Schrijf je nu alvast in
De kosten zijn € 275,00 (all-inclusief)Voor een eenpersoonskamer wordt een extra bedrag in rekening gebracht van € 35,00. We vragen bij inschrijving voorshands een aanbetaling van €100,00. Ook niet leden zijn van harte welkom.
opgeven via voorzitter@syn-org.nl.

01/07

On-line lessen volgen?

On-line lessen volgen?
Alle opleidingen worden nu on-line gegeven . De opleidingen worden gegeven door grootmeester Klaas Stuive MCM
Geef je nu op k.stuive@hotmail.com.
www.raja-yoga.nl

Nieuws van juni

03/06

5 juni volle maan meditatie

Vrijdag 5 juni hebben we weer een volle maan meditatie. Als je wilt kun je rond 20.00 uur in meditatie je aansluiten op een hoger bewustzijnsniveau en neem dan de volgende mantra in je gedachte: 'loka samasta sukhino bhaventu'.
Deze meditatie is dan ook een contra-kracht tegen geweld en discriminatie. Het betekent: 'moge alle wezens op aarde vrede vinden'. Veel succes.
Yogabrahmacarya.

01/06

NIEUW Alle opleidingen nu ONLINE gegeven

Vanaf 2 april jl. worden alle opleidingen on-line gegeven. De opleidingen worden door grootmeester Klaas Stuive MCM gegeven. Schrijf u nu in!

Nieuws van mei

17/05

55 plussers mindfullnes on-line

Hoewel de ouderen doelgroep misschien liever life willen biedt de Stichting On-line meditatielessen aan waarbij we (zij het op afstand) ook life de oefeningen kunnen doen o.l.v. grootmeester Klaas Stuive.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we dit doen op woensdagochtend van 10.30-12.00 uur. Dus meld je aan en dan maken we er een mooie les van.

08/05

Per 1 september centrum weer geopend

Uit de berichtgeving van de Rijksoverheid blijkt zonneklaar dat we pas per 1 september het centrum weer kunnen opnemen. Voorlopig blijven we de opleidingen en cursussen online geven. De deelnemers zijn gelukkig heel enthousiast.

05/05

Yoga lessen VIDEO OPNAMEN voor kleine donatie

Lieve mensen,
Bijgaand hier de videoopnamen van de verschillende lessen. iedereen kan hier gebruik van maken. De Stichting vraagt een kleine, vrijwillige bijdrage als donatie om de kosten te dekken.

05/05

Volle Maan meditatie op 7 mei a.s.

A.s. donderdag is er weer een volle maan meditatie. Mocht je in de gelegenheid zijn, dan kun je rond 20.00 uur je meditatie uitvoeren met de Mantra: Loka Samastha Sukhinu Bhaventu. Minimaal 20 minuten. Moge alle levende wezens vrede vinden, is de betekenis. Zeker in deze tijd een mooie wens naar de wereld toe.
Hari Om en namasté Yogabrahmacharita

Nieuws van april

28/04

Mindfulness 55 + binnenkort on-line GEEF JE OP

Goed Nieuws. Yogameester Klaas Stuive gaat (bij voldoende belangstelling) maandagochtend on-line (life). We starten zoals gebruikelijk om 10.30 uur en eindigen om 12.00 uur weer met een mooi leerzaam verhaaltje. GEEF JE OP via k.stuive@hotmail.com of bel: 06-46758949. DOEN

21/04

Protocol SYN opgestuurd naar Ministerie

Brancheorganisatie heeft voor de klassieke Yoga een protocol opgesteld ter voorkoming van besmetting tijden Yogalessen. De Stichting zal dit protocol volgen als de regering de (klassieke) Yoga de ruimte geeft om te starten. Zie verder het protocol.

21/04

Mindfulness 55 plus ONLINE

Zolang de corona maatregelen duren gaan we online via skype. Meld je opnieuw daarvoor aan voor maandag, woensdag en donderdagochtend.

08/04

Tweede paasdag geen les.

Lieve mensen, tweede paasdag (13 april) is er geen online les. We wensen iedereen fijne paasdagen toe.
KLaas

07/04

Volle super maan op 8 april

Morgen woensdag 8 april is er weer een volle maan. Een mooie avond om (rond 20.00 uur) te mediteren op gezondheid voor de mensheid. De genezende kracht van maan wordt duidelijk zichtbaar.
Fijne lentedag
Yogabrahmacharya

06/04

Masterclass over Universele Dharma 19 april

Schrijf je in via deze site tegen een vrijwillige bijdrage. Een buitengewoon interessant college over rode draad tussen religies en godsdiensten.