Nieuws

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht
Oudere nieuwsberichten

Nieuws van februari

12/02

Claudia is geslaagd voor Yogamaster

Claudia heeft afgelopen zaterdag haar diploma ontvangen voor Yogamaster. Zij studeerde af op de relatie tussen Yoga en Ayurveda en deed onderzoek naar zin en onzin van afvallen. Wij wensen haar veel succes.

03/02

Yogamassage onderdeel Yogatherapie

Debbie v.d. Heiligenberg had de leiding over de module Yogamassage i.k.v. Yogatherapie. Een zeer geslaagde dag vandaag. Nog één keer hebben we een hele dag voor de Yogatherapie. Deze heeft een samenvattende karakter. In april presenteren de dames hun casus voor afstuderen. Succes dames.

01/02

Syn ledendag op 11 mei a.s.

Op 11 mei is SYN leden-dag. Schrijf je nu al vast in via hun site.

01/02

SYN congresdag op 21 sept. a.s.

Schrijf je nu alvast in via de SYN-site.

Nieuws van januari

31/01

MASTERCLASS, Extra scholing voor Yogadocenten

Per september a.s. start de Stichting nieuw met de mogelijkheid om u als Yogadocent te verbreden en te verdiepen in deze Masterclass over Yogawetenschap en - filosofie (8 colleges van 3 uur) o.l.v. Grootmeester Klaas Stuive. Schrijf u nu al in. Zie de informatie onder opleidingen. Praktijk en Theorie worden afgewisseld. Erkend door SYN. Startzondag 8 september.

20/01

21 januari volle maan

Op maandag 21 januari a.s. is er weer volle maan. Als je gelegenheid hebt mediteer dan om 20.00 uur op de Mantra Lokah Samasthah Sukhino Bhaventu (ik wens alle levende wezens geluk en vrede toe).

19/01

Vooraankondiging SYN-dag 21 september

SYN organiseert op zaterdag 21 september een Congresdag van 10.00 tot 16.00 uur in Nieuwegein.

12/01

Martijn is geslaagd

Vandaag (12 januari) ontvangt Martijn zijn diploma als docent klassieke Yoga. Hij studeert af op het onderwerp: de klankkleur van mijn zelf. De bijeenkomst start om 10.00 uur.

10/01

Start opleidingen en studiegids

De stichting biedt iedereen de mogelijkheid om direct te starten met de volgende opleidingen:
basisopleiding Hatha of Raja Yoga, docenten-, meester en grootmeester opleiding in de Raja Yoga. Uitzondering: de opleiding Yogatherapie start op 1 september a.s. Evenals de opleiding trainer mindfulness (MOBA). Vraag een studiegids aan.

Nieuws van december

27/12

Overlijden Marilou

Onlangs bereikte ons het bericht dat Marilou is overleden aan een ongeneselijke ziekte. Marilou heeft voor het einde van vorige eeuw 3 jaar Yogaopleiding gevolgd bij onze stichting. Daarna is zij leerling geworden van Swami Veda Bharati. Gedurende loop der jaren zijn onze paden regelmatig gekruist geweest. Moge zij rusten in vrede. Klaas Stuive

21/12

Drie verhaaltjes

Kijk naar publicaties. Daar zijn drie verhaaltjes geplaatst, die ook in de Yogakrant hebben gestaan.
Het eerste verhaaltje gaat over dat de waarheid geen Woorden kent. Het tweede verhaaltje gaat over of er een snelweg is naar de hemel? Het derde verhaaltje gaat over het geboeid zijn door de tijd. Veel leesplezier.

20/12

Volle maan 22 december a.s.

Zaterdag 22 december is er weer een volle maan. Mocht je in de gelegenheid zijn om op 20.00 uur een uur te mediteren dan ben je verbonden met een internationaal bewustzijn die samen met jou vrede op aarde beogen.

20/12

Fijne kerstdagen en gelukkig, gezond en spiritueel nieuwjaar

Het bestuur van de Stichting wenst alle leden met hun familie fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en spiritueel nieuwjaar.

07/12

Start nieuwe opleiding tot Yogatherapeut

De Stichting start op 1 september 2019 met een nieuwe opleiding voor Yogatherapeut. Studiegids 2019-2020 kunt u nu al opvragen bij serieuze interesse.

07/12

Mantra-initiatie mei 2020

De Mantra-initiatie zal gepland worden in mei 2020. Aanmelding voor studenten van SRYN kan nu plaatsvinden. Bij aanmelding ontvangt u nadere instructie ter voorbereiding van deze initiatie in de Himalayatraditie.